Huis Bastiaan

Bastiaan:

Het huis algemeen:
Het huis is verdeeld in twee delen. Het huis heeft twee bouwlagen, op de eerste en de twee etage is Huis Bastiaan en op de begane grond is Appartement Esther. Het huis is te huur in delen of als 1 geheel. De tussendeur binnen is ver verbinding tussen beide.
Huis Bastiaan:

Huis Bastiaan is bereikbaar vanaf de voorzijde doormiddel van een kleine trap. Bij binnenkomst vind u eerst een ruime hal.

Hal:
Ruime hal, met wasbak en kapstok.

Badkamer/Toilet
Er zijn 2 toilets, 1 aparte en 1 in de badkamer.
Badkamer met bad en een douchecabine. Tevens is er een wasbak en een 2e toilet.

Keuken:
In de ruime keuken, is er een elektrische kookplaat aanwezig. Tevens is er een magnetron, diepvries en koelkast.

Eetkamer:
De eetkamer bevindt zich direct naast de keuken. Er zijn stoelen aanwezig. voor … personen.

Woonkamer:
De woonkamer en de eetkamer zijn gescheiden door een ‘bar’. In de woonkamer staan 2 banken, 1x 2 persoons en 1x 3 persoons. Daarnaast staan er 3 ruime fauteuils. In de kast in de kamer staan boeken en liggen diverse gezelschapsspellen.

Slaapkamers
Er zijn 4 slaapkamer. Er zijn bedden voor: 12 personen.
– Slaapkamer 1, bevindt zich op de eerste verdieping, tegenover de keuken. Er is een 2 persoonsbed en een kinderbedje. Daarnaast staat er een kast voor bijv. kleding en is er een wasbak aanwezig.
– Slaapkamer 2, bevindt zich op de 2e verdieping, direct rechts naast de trap. Er staan 4 1 persoonsbedden en een grote kledingkast.
– Slaapkamer 3, bevindt zich direct naast slaapkamer 2. Er staat 1 2 persoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Tevens is er een grote kledingkast aanwezig.
– Slaapkamer 4, bevindt zich tegenover slaapkamer 3. er staan 2 eenpersoonsbedden.

Divers:
– Kinderbed en kinderstoel zijn kostenloos te gebruiken
– Radio/CD Speler is aanwezig
– Leesboeken en gezelspellen zijn vrij te gebruiken.
– Draadloos internet (kostenloos)

Gezamenlijk met Appartement Esther heeft u de beschikking over een wasmachine en een droger. Gezamenlijk met het appartement beschikt u over een ruime omheinde tuin.

 

Het huis is recent volledig gerenoveerd, Het huis en appartement beschikken over dubbele beglazing en centrale verwarming in iedere ruimte.U beschikt over ruime parkeer gelegenheid.

Bij reserveren krijgt u een uitgebreide routebeschrijving, een overzicht van activiteiten in de regio, een overzicht van de ski-pistes, een overzicht met (beoordeelde) horeca gelegenheden en een overzicht van de winkels. Tevens ontvangt u een overzicht van noodnummers (politie, brandweer, ambulance, arts, tandarts en apotheek).

In het huis is roken en zijn huisdieren niet toegestaan.

Klik hier voor foto’s

Vakantiehuis Bastiaan en appartement Esther

X