Appartement Esther

Appartement Esther

Het appartement bevind zich onder het huis en heeft een eigen entree. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet, een slaapkamer met 2 stapelbeden en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag kosteloos te gebruiken.

Het appartement is voorzien van snel draadloos internet, welke u kosteloos kunt gebruiken. Het appartement is voorzien van radio/cd speler. Er zijn veel gezelschapsspelen en leesboeken aanwezig. In de keuken heeft u de beschikking over een elektrisch fornuis en een magnetron. vanzelfsprekend is er voldoende servies en bestek aanwezig.

Gezamenlijk met huis Bastiaan heeft u de beschikking over een wasmachine en een droger.  Vanuit het appartement loopt u zo de ruime omheinde tuin in.

Het appartement beschikt over dubbele beglazing en centrale verwarming in iedere ruimte.  Tevens is er een open haardkachel, het hout kunnen wij voor een kleine vergoeding (100Kc) voor u verzorgen.  U beschikt over ruime parkeer gelegenheid.

Bij reserveren krijgt u een uitgebreide routebeschrijving, een overzicht van activiteiten in de regio, een overzicht van de ski-pistes, een overzicht met (beoordeelde) horeca gelegenheden en een overzicht van de winkels. Tevens ontvangt u een overzicht van noodnummers (politie, brandweer, ambulance, arts, tandarts en apotheek).

In het appartement is roken verboden en zijn huisdieren niet toegestaan.

Klik hier voor meer foto’s van Appartement Esther

Vakantiehuis Bastiaan en appartement Esther

X